Rake det hele i – din rakeback

Poker rakebackHvis du er en pokerspiller, skal du være fælles med riven, det er de penge trækkes fra hver pot, som poker plads til at dække for deres driftsudgifter. Rake afhænger af størrelsen af potten og indsatserne bliver spillet af spilleren.
Som poker bliver mere og mere berømte og poker industrien bliver en mere konkurrencepræget marked, er pokerrum arbejder hårdere for at bevare deres spillere i et forsøg på at holde op med konkurrencen. Selv om der er tilmelde dig bonusser, der tilbydes til nye spillere, er det eksisterende spillere, at poker rum forsøger deres bedste for at bevare. Således vil en ny tilbagebetalingstid ordning er der produceres og udbydes til spillere: her træder Poker rakeback.

Hvordan Rakeback Happens
Rakeback på en måde restitutioner pokerspiller en procentdel af den rake, de har bidraget til. Den månedlige donation af den rake bidraget beregnes og derefter en refusion gives til en pokerspiller. Tager til efterretning, selv om det enkelte pokerrum giver dig forskellige satser for rakeback, for det meste i intervallet 30-40%.

Hvor man kan finde de bedste rakeback tilbud
Som en standard: rakeback er normalt ikke tilbydes i poker rooms. Der er mange rakeback sites selv, der har særlige aftaler med poker rum, og kan forhandle sådanne særlige tilbud til deres spillere. Disse rakeback sites ville partner med mange pokerrum, nogle beskæftiger sig med poker rum på kun ét netværk, mens andre tilbyder tilbud på tværs af flere netværk af pokerrum.

Når du vælger en rakeback site, skal du kigge efter en, der tilbyder en bred vifte af værelser. På denne måde har du masser af muligheder for dig selv. Der er også steder, der tilbyder de bedste rakeback tilbud og er som regel opdateret med nye tilbud og kampagner. Det vigtigste at holde øje med, er websteder, der bør være i stand til at tilbyde hurtig og pålidelig betalinger. Kig efter disse websteder, der sikrer om din rakeback er krediteret din konto hurtigt og effektivt.
Rakeback sites virker på samme måde en shoppers loyalitetsprogrammer, såsom en fordel kort. Når du tilmelder dig en rakeback aftale via webstedet, mængden af rake, du har betalt, er jaget, og du vil herefter modtage en refusion af din rake. Så rive det hele ind med din rakeback og få de penge, du fortjener.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: