Hvorfor poker rum betale rakeback?

Rakeback er meget nyttigt for alle pokerspillere. Hvis du har drømt om store poker karriere, du har brug for at spille poker med rakeback. Det vil hjælpe dig med at gå hurtigere frem. Når vi modtager din rakeback vi ikke normalt tænker på, hvorfor poker rum betale rakeback. Men dette spørgsmål er ganske interessant.

Poker er en virksomhed, hvor mange poker rum til at kæmpe mod hinanden om at tiltrække nye spillere. Denne aktivitet er meget konkurrencedygtig. Rake er den vigtigste indtægtskilde for alle pokerrum. Hver gang du spiller cash games eller turneringer i bidraget rake. Værelser tage en rake og rive til at overleve i hver potte. Men hvorfor de pokerrum tillade “rake back”-tjeneste, så? Hvorfor poker rum deler indtægterne med spillerne?

Først og fremmest er du nødt til at forstå, at der findes to typer rakeback: direkte og indirekte. Denne type rive i samme retning: at få penge eller andre fordele fra pokerrummet. Direkte rakeback poker er en direkte betaling. For eksempel betyder 30% rakeback får du 30% af den rake du har betalt. En høj puls Poker tilbyder op til 50% rakeback direkte. Indirekte rakeback er der ingen direkte støtte. Freerolls, turneringer med pengepræmier øget og VIP systemet eksempler på indirekte rakeback.

Der er flere grunde et poker room tilbyder rakeback. Den første grund er, at hver poker room på liv og tjener overskud, fordi de nye spillere til at indbetale penge og spille. Rakeback er en måde for marketing i verden af poker. Det vil medvirke til at tiltrække spillere til poker room. Mange spillere kan ikke lide de bonusser. De ønsker at få direkte rake i stedet.

Måske kender du, at næsten alle pokerrum tilbyder rake back eller bonus og VIP præmier til spillerne. Du kan ikke få rakeback og VIP bonusser og belønninger, som de pokerrum ikke kan give dig med alle sine indtægter. I de fleste poker rum bonus beløb normalt fratrukket din rakeback. Poker er forretning, og hovedformålet med poker rum er at give en god service og tjene penge. Poker værelser er ikke velgørende organisationer.

Forestil dig: en poker room at modtage rake og give 30 – 50% rakeback. Men poker er penge at organisere freerolls, garanterede præmiepuljer turneringer og andre kampagner. Det er derfor, du kan ikke få rakeback direkte og indirekte fordele ved brug af poker rakeback på samme tid. Et sådant system vil gøre alle indtægter fra rummet.

Nu ved du, det er at fremme rakeback til spillere. Poker rum betale rakeback til at tiltrække de spillere, der ikke kan lide bonusser eller andre VIP-belønninger. Faktisk er det ligegyldigt, hvorfor poker rum betale rakeback. Det vigtige er, at det er nyttigt at spillerne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: